10.8 C
Skopje
14.10.2019 - 4:04

Ознака: последен филм

Кој ќе биде десеттиот и последен филм на Тарантино?

Култниот филмаџија го лансира „Беше еднаш во Холивуд“, својот деветти филм ова лето, изјавувајќи дека ќе се повлече по следниот, десетти по ред. Се...