21.8 C
Skopje
27.9.2021 - 22:07

Ознака: поскапо

Празникот на жената го поскапи цвеќето

Сепак и годинава не изостанува традицијата да се зголемуваат цените непосредно пред празниците. Ако претходните денови една роза можела да се купи за 100...