21.4 C
Skopje
22.7.2019 - 10:11

Ознака: „Портрет на бела прекривка“

Слика на Лусијан Фројд продадена за 29 милиони долари

Сликата на познатиот британски уметник Лусијан Фројд, „Портрет на бела прекривка“, е продадена за 29 милиони долари на аукција во куќата „Стоби“ во Лондон....