Ознака: портокалови елеци

„Генералот“ ги предводи „портокаловите елеци“ против Бил Гејтс и технологијата 5Г

Демонтстрантите облечени во портокалови елеци кои излегоа на улиците на Италија во текот на неделава имаат различни причини за незадоволство. Некои се гневни на...