10.8 C
Skopje
5.4.2020 - 19:15

Ознака: поротник

Поротникот од „Тортура“ поднел оставка поради семејни причини

Поротникот кој поднесе оставка во предметот „Тортура“ на СЈО, се откажал од ангжманот поради семејни причини, велат од судот. - Еден од судиите-поротници кој е...