Ознака: „Поречки средби“

Петнаесетти јубилејни „Поречки средби“ во село Модриште

Здружението на граѓани „Поречки средби“ денес по петнаесетти јубилејен пат ги организира Поречките средби, кои годинава се одржаа во село Модриште. Главната цел е...

„Поречки средби“ во Долна Белица

Четиринаесетти пат денеска во селото Долна Белица, Бродско, ќе се одржи манифестацијата „Поречки средби“, на која се очекуваат повеќе од 2.000 гости, а ќе...