14.8 C
Skopje
22.9.2021 - 16:23

Ознака: пораѓаат

Половина од мајките се пораѓаат над 35-годишна возраст

Повеќе од половината родилки во Хрватска, односно 56 отсто, имале повеќе од 30 години, а секоја петта била постара од 35 години. Учеството на...