Ознака: поранешни

Босна преплавена со поранешни борци џихадисти

Десетмина државјани на Босна и Херцеговина, кои војувале на страната на Исламската држава, ќе бидат депортирани од Сирија во наредниот период. По враќањето на...

И антикорупциска бара укинување на привилегиите на поранешните претседатели

Антикорупциската комисија ќе побара од СОЗР да ги раскине договорите со кабинетите на поранешните претседатели и да им додели канцеларии во државна сопственост, а од...