1.7 C
Skopje
18.1.2020 - 17:11

Ознака: Попуст

БК мебел со нова летна акција и попуст до 33 отсто

Компанијата БК мебел, позната по висококвалитетен мебел и најголеми акции и промоции на мебел, овој месец од 17.07.2019 (среда) до 10.08.2019 (сабота) стартува со...

Попуст не попус!

Јас сум невиден шетач. Особено во саботите, во некој трговски центар... Уживање! Ги вртам излозите, некогаш нешто купувам, некогаш само посакувам да имам нешто...