10.8 C
Skopje
28.10.2021 - 13:11

Ознака: попросперитетна

Како до посиромашна, поневработена и попросперитетна Македонија?

Не, не е печатна грешка. Така треба да стои. Моја теза е дека Македонија ќе стане просперитетна само ако биде посиромашна и ако не...