6.4 C
Skopje
28.10.2021 - 3:51

Ознака: попопуларно

Град во кој ноќното читање е попопуларно од одење во бар

Ако сметате дека работното време на книжарниците е прекратко, можеби решението е да го посетите Тајпеј Можноста луѓето да читаат книги без обврска да ги...

Рагбито во Македонија станува сѐ попопуларно

Постои интерес за овој спорт, радува фактот што во клубот имаме и четири-пет деца, што е мошне значаен показател, а следна цел за популаризација...