11.8 C
Skopje
19.10.2021 - 2:30

Ознака: поплаки

Граѓаните електронски ќе може да поднесуваат поплаки за јавната администрација

Граѓаните од утре електронски ќе може да поднесуваат поплаки поврзани со услугите кои ги дава јавната администрација. „Веќе од утре граѓаните непречено ќе можат да...

Во ек на пандемија пламна и епидемија на поплаки

Трудовиот инспекторат неодамна информира дека на нивна адреса пристигнале близу 6.000 илјади претставки од работниците за првите осум месеци од годинава. Во изјава за „Нова...

Компаниите како да ги програмираат техничките уреди да се расипуваат по...

Најголем број поплаки на потрошувачите годинава се однесуваат на остварувањето на нивното право за замена на купените технички производи со недостатоци и за производи...