11.8 C
Skopje
19.10.2021 - 11:34

Ознака: Пописите

Пописите на Балканот низ призмата на национално пребројување

Подготовките за пописот во балканските земји се проследени со нагласени „национални“ кампањи за што помасовно пребројување на граѓаните од различните етнички заедници Во спроведувањето на...