Ознака: понуда

Земјите од Западен Балкан со заедничка туристичка понуда

Според растот на домашни и на странски туристи, нашата држава во 2022 година е петта држава во светот според податоците од Светската туристичка организација....

Девет компании доставиле понуди за јаглен за РЕК Битола и РЕК...

На јавниот повик за набавка на јаглен за РЕК Битола и РЕК Осломеј се јавија 9 економски оператори, изјави денеска генералниот директор на АД...

Индустријата во расчекор помеѓу побарувачката и понудата на работна сила

Дали и колку намалувањето на бројот на работниците во индустријата е сигнал за намалено индустриско производство, а со тоа и на извозот, кои би...

Бугарскиот водител Слави Трифoнов му понуди работа на Васил Гарванлиев

Познатиот бугарски водител и шоумен Слави Трифонов му понуди на македонскиот претставник на „Евровизија“, Васил Гарванлиев, да стане дел од неговата екипа, со што...

Потенцијалите за збогатување на туристичката понуда се неограничени

Туризмот го поттикнува развојот на повеќе економски области, но и зависи од нив, така што, покрај краткорочните мерки што ги презема Владата, според упатените,...

„Пежо“ со блек фрајдеј понуда!

Од Еуроимпекс, генерален увозник за „Пежо“ во регионот, информираат за најновата понуда креирана за своите потрошувачи, за различни модели на возила, со конкретни цени,...

Сицилија ќе плати половина од цената на билетите на оние што...

Сицилија нуди на туристите да им плати половина од авионската карта и третина од трошоците за хотелско сместување ако ги посетите подоцна оваа година....

Али би сакал да дели, ама го нема шпилот карти

ПО ИЗЈАВАТА ДЕКА МУ БИЛО ПОНУДЕНО, НО ОДБИЛ ПОДЕЛБА НА МАКЕДОНИЈА Ваквата изјава на лидерот на ДУИ предизвика загриженост, но и вчудовиденост кај јавноста од...

Совладајте го невозможното со Пежо товарната гама

Пежо понудува комерцијална гама на возила кои допринесуваат за успешно и ефикасно работење на многу компании од многу сегменти, како што се дистрибутивни компании,...

Неповторлива роденденска понуда на „Неотел“ по повод 15 години од формирањето

Телекомуникацискиот оператор „Неотел“ одбележува 15 години од своето формирање. Компанијата, која започна како алтернативен телекомуникациски оператор по либерализацијата во делот на фиксните телекомуникациски услуги...