15.8 C
Skopje
18.10.2021 - 21:07

Ознака: поновата

Охридски „бисери“ во поновата историја

Дека УНЕСКО станува сѐ посериозно и поригорозно во врска со своите одлуки зборува и фактот што во Фуџу се разговарало и за тоа дури...