6.3 C
Skopje
19.10.2020 - 23:41

Ознака: поништување судски пресуди

Калифорнија поништува 85.000 судски пресуди за марихуана

Повеќе од 85.000 пресуди за помали престапи поврзани со употреба на марихуана, автоматски ќе бидат избришани од судските записи благодарение на нова компјутерска програма...