27.8 C
Skopje
27.9.2021 - 18:15

Ознака: понижувањето

Геополитика на понижувањето: одбројување до катастрофа

Имунизирањето на народот не смееше да ги следи слепата посветеност кон европската интеграција и геополитичката безалтернативност на оваа влада. Истата таа мораше одамна да...