38.8 C
Skopje
31.7.2021 - 18:08

Ознака: понепредвидливи

Цените на нафтата стануваат сѐ понепредвидливи

Упатените истакнуваат дека е тешко да се предвидат движењата на цената на нафтата во иднина, бидејќи на нејзиното формирање влијаат многу фактори, како што,...