Ознака: помлади од 30 години

Британија: Вакцината на „Астра зенека“ да не им се дава на...

Британскиот мешовит комитет за вакцинација и имунизација им препорача на британските власти вакцината на „Астра зенека“ против ковид-19 да не им се дава на...