29.8 C
Skopje
4.8.2021 - 23:02

Ознака: „Поместени граници“

Уметноста не смее да молчи

Проблемите што долги години го исцрпуваат нашето општество несомнено оставаат сериозни и болни траги, а таа состојба бара од уметниците критички однос. Ова е...