-5.2 C
Skopje
24.1.2022 - 5:23

Ознака: помалите

„Киненова“ и овој пат благонаклонета и кон помалите кинематографии

Шестото издание на меѓународниот филмски фестивал „Киненова“ ќе се одржи од 27 до 31 октомври, а отворањето е во киното „Милениум“, на кое ќе...

Учи од постарите и соработува со помалите

ТАЛЕНТИ: ИСМАИЛ ДУРМИШОВСКИ, МЛАД ГИТАРИСТ ОД ВЕЛЕС Исмаил Дурмишовски е млад и талентиран музичар од Велес, а инструментот што го изучува е гитарата. Од оваа...

Донтовиот модел повторно им пресуди на помалите партии

Според предизборните анализи, малите партии од македонското политичко милје, кои одлучија самостојно да настапат на овие предвремени парламентарни избори одржани во специфичен пандемиски амбиент,...