Ознака: пол вилан

Американскиот затвореник заробен меѓу Трамп и Кремљ

Елизабет Вилан има една цел, а тоа е да го натера претседателот да се заинтересира за случајот на нејзиниот брат Атлантик Авторка: Илејна Плот Елизабет Вилан, сликарка...