23.7 C
Skopje
17.7.2019 - 13:05

Ознака: Пол Валери

Гибел. Како да се надмине болката

И времето поминато, народите што ги снема, сѐ е длабоко минато, без кое ништо нема. Пол Валери Како што гледаш, мотото на оваа наша колумна, драг читателу,...