Ознака: пол бурел

Безусловната љубов на принцезата Дијана кон синовите откриена во досега невидено...

Пол Бурел, поранешен батлер на трагично загинатата принцеза Дијана, објави досега невидено писмо, во кое таа отворено изразува безусловна љубов кон нејзините синови, принцот...