Ознака: полуфиналист

Секој полуфиналист има адут и во статистиката

Хрватска има најдобра одбрана, Шпанија најефикасен напад и најмногу стрелци на барем 10 гола, Норвешка го има првиот стрелец и асистент, како и игра...