Ознака: Половина

Државата ќе исплатува половина од платата на повратниците

Државата ќе покрива половина од минималната месечна плата, доколку Бугарите што работат во странство се вратат во земјата и почнат да работат во малите...

Половина од гласачите живеат на адреса без број

Демократска Црна Гора предлага граѓаните што ќе гласаат да бидат ослободени од плаќање дел од административните такси Во избирачкиот список на Црна Гора, од вкупно...