29.8 C
Skopje
16.9.2021 - 17:50

Ознака: половина капацитет

Бројот на патниците да изнесува најмногу половина од капацитетот на автобусот

На денешната седница Владата ја дополни уредбата со законска сила примена на Законот за превоз во патниот сообраќај за време на вонредна состојба, со...