-0.2 C
Skopje
26.1.2022 - 21:12

Ознака: полно

Знаци дека телото ни е полно со токсини

Преку разни намирници и пијалаци, во организмот внесуваме различни материи, кои понекогаш не се здрави, што придонесува за таложење на токсините во организмот. Кога...

Инфективното одделение во Битола полно, пациентите ќе се праќаат во Охрид

Со зголемувањето на бројот на инфицираните од ковид-19 се наполни Инфективното одделение во Битола. Во Клиничката болница во Битола хоспитализирани се вкупно 20 пациенти. Со...