Ознака: полни

Зелените пазари полни и со опасна пиротехника

На Бит-пазар и на другите пазари и раскрсници петардите и сета друга пиротехника се продаваат слободно, како овошје и зеленчук. Кој било, возрасен или...

Градските фонтани нефункционални и полни со ѓубре

Наместо да бидат украс на градот и да им ја гасат жедта на граѓаните и на туристите, градските фонтани и јавните чешми се преполни...