Ознака: полициска станица кочани

Реновирана полициската станица во Кочани

Mинистерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, денеска беше во посета на Кочани, каде што завршија реконструкцијата и санацијата на објектот на полициската станица. Од МВР...