23.7 C
Skopje
17.7.2019 - 13:04

Ознака: полициска држава

Полициска држава

Редовните читатели очекуваат колумна за Преспанскиот договор и сето она што следува (остана само уште Дојранско за некакво „епохално“ мировно решение, но да не...