8.5 C
Skopje
12.12.2019 - 16:20

Ознака: Политичко помирување

Политичкото помирување меѓу реториката и реалноста

Ќе донесе ли Прочка сили за простување? Во суштина, колку политичарите го знаат значењето на зборовите помирување и простување? Постои ли реална основа за политичко...