38.8 C
Skopje
31.7.2021 - 17:54

Ознака: Политичко-историски

Македонија да биде самостојна држава

Политичко-историски фељтон: Чиј е Гоце Делчев (3) Останува отворено начелно поставеното прашање на почетокот од овој текст чиј бил Гоце - бугарски или македонски...