10.8 C
Skopje
5.4.2020 - 19:25

Ознака: политички спротивности

Политичките авторитети во семејството Димитрови на различна бранова должина

Феномен на семејни политички спротивности во светлина на спогодбата со Грција Едно од најуспешните и најприсутни семејства во политичкиот живот во Република Македонија од времето...