-0.3 C
Skopje
16.12.2019 - 7:08

Ознака: политички кловнови

Македонија без политички кловнови

Името човек/человек, името на народ, името на државата сите поими имаат име на распознавање во човечката цивилизација. Во романот „Боите на времето“ писателот го...