8.8 C
Skopje
17.10.2021 - 8:33

Ознака: политички игри

Македонија не треба да биде вовлечена во политички игри за коронавирусот

Додека Европа одбива помош од Кина од свои познати причини Кина, од каде што тргна ширењето на коронавирусот кон повеќе од 200 држави, сега е...

Прво злато за САД, политички игри во Чиле

ИСТОРИЈАТ НА СВЕТСКИТЕ ПРВЕНСТВА ВО КОШАРКА (2) Годинава во Кина (31 август - 15 септември) ќе се одржи 18-то Светско првенство (СП) во кошарка. Во...

И спомениците дел од политичките игри на соседите

Со барањата за возобновување нивни споменици, соседите си ја остваруваат својата цел - креирање нов наратив за историските настани. Во таква функција е и...