16.5 C
Skopje
17.6.2019 - 7:01

Ознака: политички дијалог

Под кафеанските маси нема ништо ни лидерско ни демократско

Без да навлегуваме во тоа кој што добива или губи во моментов со договорите постигнати на таканаречените лидерски средби, треба да се изрази длабоко...