Ознака: политичка партија

Хаосот во европската политика носи ренесанса

Политичката мапа на Европската унија открива своевиден хаос. Безмалку низ цела Европа бројот на партии се зголемува додека старите блокови на левицата и десницата...

Нова политичка партија „Интегра“

Програмската платформа и лидерскиот тим на новата конзервативна партија „Интегра“ денеска беше промовирана пред македонската јавност. Оваа партија ќе изнесе иновативни решенија за секој горлив...