20.8 C
Skopje
6.6.2020 - 19:08

Ознака: политичка манипулација

Стравот како средство за политичка манипулација

Коронавирусот излезе од доменот на здравството и како да се префрла во делокругот на политиката и политикантството. Дури се забележуваат и обиди за злоупотреба...