Ознака: политичка линија

Оживување на духот на голема Бугарија

Нова бугарска политичка линија за македонското прашање (3) „Нова Македонија“ во неколку продолженија донесува извадоци од книгата „Македонското прашање од 1994 до денес - комунизмот...