15.8 C
Skopje
28.10.2021 - 17:53

Ознака: поливалентна вакцина

Потрагата по супервакцината против сите коронавируси е во полн ек

Научниците работат на развивање на вакцина која ќе штити против сите досегашни, но и идни варијанти на коронавируси, во случај на нова пандемија, додека...