Ознака: полезно оружје

Избегнувањето на последиците е најсилно политичко оружје на Трамп

Најшокантно во врска со расистичките коментари упатени од американскиот претседател Доналд Трамп кон членките на Демократската партија, познати како „дружината“, е што забелешките не...