16.8 C
Skopje
23.9.2021 - 13:18

Ознака: „полезна инфлација“

Засега сме во зоната на „полезна инфлација“?

Какви се процените на економските експерти за раст на цените на продуктите во малопродажба За економијата не е добро да имаме ниту нула инфлација, или, пак,...