13.5 C
Skopje
24.2.2020 - 15:14

Ознака: Пола Ретклиф

Кенијците и натаму доминираат на Скопскиот маратон

Еванс Кипкемои Бивот (2;14,08 часа) беше најдобар во машка, а Џедида Карунгу (2;51,24) во женска конкуренција Скопје вчера беше во знакот на 14-то издание на...

Не би ги менувала победите и рекордите за олимписко злато

Не знам дали во битката против допингот ќе може некогаш целосно да се победи, но во секој случај може подобро - повеќе истраги, повеќе...

Не би ги менувала победите и рекордите за олимписко злато

Не знам дали во битката против допингот ќе може некогаш целосно да се победи, но во секој случај може подобро - повеќе истраги, повеќе...