-4.2 C
Skopje
21.1.2020 - 10:54

Ознака: полагаат

Матурантите утре полагаат странски јазик

ДРЖАВНА МАТУРА Од утре (сабота) матурантите во Македонија ќе полагаат екстерни испити што се дел од државната матура, која е услов за упис на факултет. Во...