16.8 C
Skopje
19.10.2021 - 14:32

Ознака: Позиција

Изет Меџити се повлече од позицијата координатор на пратеничката група на...

Пратеникот Изет Меџити се повлече од позицијата координатор на пратеничката група на ДУИ. Тој вели дека продолжува да биде „чувар“ на политиките и идеалите...

Позицијата на коњичката статуа ни кажува како умрел нејзиниот јавач

Статуите со воини на коњи ни кажуваат за смртта на нивните јавачи. Доколку предните две нозе на коњот се кренати нагоре, личноста загинала во...