23.3 C
Skopje
22.9.2019 - 19:03

Ознака: позелениме

Потребно е време да позелениме барем еден процент од покривите

Во светот зелените покриви одамна се мејнстрим и во многу случаи тие се основни правила за дизајнот на самиот објект. Кај нас, за жал,...