3.9 C
Skopje
20.2.2020 - 23:48

Ознака: позеленети покриви

Потребно е време да позелениме барем еден процент од покривите

Во светот зелените покриви одамна се мејнстрим и во многу случаи тие се основни правила за дизајнот на самиот објект. Кај нас, за жал,...