Ознака: поздрав

Дали поздравувањето со бакнеж треба да се случува на работното место?

Поздравувањето со бакнување за време на официјалните средби - сексистички анахронизам или традиција која го положи тестот на времето? Многумина сметаат дека ваквото поздравување...

Прва казна за пеење песна со поздравот ЗДС

Пејачот на забавни песни од Макарска Марио Росо, од Високиот прекршочен суд во Сплит, е казнет со 1.000 куни затоа што ја отпеал песната...