-3.2 C
Skopje
22.1.2022 - 0:44

Ознака: пожестока

Морковот сѐ помал, прачката сѐ пожестока

Продлабочувањето на политичките кризи во Босна и Херцеговина, Македонија, Косово и во Црна Гора е резултат на неисполнетите ветувања на Европската Унија кон земјите...

Кампањата се засилува, реториката сѐ пожестока

На политичките партии и кандидатите за градоначалници и советници им преостануваат уште осум дена да ја претстават својата програма пред граѓаните. Кампањата за претстојните...